Friday, December 7, 2007

Dear,
lately aku lg tertarik bgt ma Homeschooling program...jd rajin browse..
hehe..secara, ais blm mulai skolah..sayang aja klo gak di-stimulasi..ayoooww semangaatttt!!!!!!

nah, ada artikel yg penting bgt buat acuan (di www.sumardiono.com)..soal site2 gratisan dimana kt bs nge-download artpaper, worksheet, macem2 deh..wawww..syeruuuuuu..

let's find out..

Learning Page
Learning Page menyajikan banyak sekali koleksi materi pengajaran yang dapat didownload dan diprint. Rencana pengajaran, buku, lembar kerja, dan macam-macam lainnya dapat ditemukan di sini.

I Love that Teaching Idea!
Anda dapat mencari inspirasi kreatif untuk pengajaran di sini. Seni, kegiatan, pelajaran, pusat belajar, manajemen kelas, dan sebagainya. Anda juga dapat mengirimkan ide Anda di sini.

Printable Cards
Lebih dari 1000 kartu dengan lebih 100 tema yang berbeda tersedia dalam bentuk kartu ucapan yang siap diprint. Anda juga dapat melakukan kustomisasi untuk Birthday, Congratulations, Greetings, Party Invitations, Seasonal, Sympathy, Thank-you, Award Certificates, Bingo Cards, Bookmarks, Calendar, Star Charts, Coupons, Dominos, Doorknob Hangers, Gift Tags, Memory Cards, Money Cards, Treat Bags, Writing Paper.

Art Attack
Ide pekerjaan tangan yang kreatif dan harus dilihat. Merupakan situs resmi seri CiTV yang dipandu oleh Neil Buchanan.

A+ Math
Situs ini dikembangkan untuk membantu para siswa belajar matematika secara interaktif; penuh berisi Game Room, Flashcards, Homework Helper & Worksheets.


hmm..sound like fun huh?
hihi..mudah2an Ais seneng...cinta cinta...


13 comments:

tuti said...

wah thx ya..berguna bgt infonya..gw jg lg pgn nyontek buat project finger paint tuk ezra..tp kdg suka ngga sabaran ngajarinnya hehe..pernah gw beliin alat mewarnai maksud hati biar dia mulai belajar..yg ada malah mainin gulungan kertasnya n mretelin tu alat *sigh*..

Ninta said...

hihihi...iya emang kadang2 mrk lebih tertarik ngerusaknya..hehe..tapi yg gw baca siy, asal dia tertarik...bisa kita arahin pelan2..gitchu...
hehe..gw jg lg byk belajar say..konsepnya keren n ok bgt..tantangan buat gw yg cuma py waktu sedikit bareng ais..hihi..makanya gw iri bgt ma elo..klo loe bs maksimalin..wah..pasti kereennn....

Anonymous said...

Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this article and the rest of the website is really good.



My weblog ... Victorinox Watches

Anonymous said...

Very quickly this website will be famous among all blogging viewers, due to it's fastidious articles or reviews

Look at my website: http://wiki.ppsspp.Org

Anonymous said...

Thanks very interesting blog!

Also visit my web page ... learn seo

Anonymous said...

My family all the time say that I am killing my time here at web, except
I know I am getting familiarity all the time by reading
thes fastidious content.

Here is my web site Sturling watches for men

Anonymous said...

My partner and I stumbled over here from a different page and thought I might check things out.
I like what I see so now i'm following you. Look forward to finding out about your web page for a second time.

Here is my website - quicken Home Business 2011

Anonymous said...

Hi there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.

Is it difficult to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty quick. I'm thinking about setting up my own but I'm not sure where to begin. Do you have any points or suggestions? Many thanks

Here is my web site: akribos Watches

Anonymous said...

When some one searches for his vital thing, thus he/she wants to be available
that in detail, so that thing is maintained over here.


Here is my page Womens armitron watches

Anonymous said...

I am really grateful to the holder of this web site who
has shared this fantastic article at at this place.


My blog post relic watch for women

Anonymous said...

You have made some really good points there. I looked on the internet for
additional information about the issue and
found most individuals will go along with your views on
this website.

Also visit my web blog :: home business connection

Anonymous said...

A motivating discussion is worth comment. I believe that you
should write more about this topic, it might not be a taboo subject
but typically people don't discuss such issues. To the next! Kind regards!!

Here is my site; sturling watches for men

Anonymous said...

For the reason that the admin of this site is working, no question very
shortly it will be famous, due to its quality contents.



Also visit my page mens stuhrling watches